Street Aid Sommarkonferens 28-30 augusti

Sista helgen i augusti bjuder vi i Street Aid på sommarkonferens med pastor och missionär Kenneth Pettersson som huvudtalare.

Kenneth är en mångsidig förkunnare med många års erfarenhet som pastor, församlingsplanterare och missionär. Han har arbetat i Sverige, Ryssland, Finland och nu senast på Filippinerna. Kenneth är Jesus-fokuserad, karismatisk och brinner för lärjungaskap och vi ser verkligen fram emot att ha honom hos oss för att inspirera och utmana!

 

Programmet är som följer:

Fredag 28/8

19:00 Kvällsmöte

 

Lördag 29/8

10:00 Lovsång & bön

11:00 Undervisning

12:00 Lunch

15:00 Eftermiddagsmöte

19:00 Kvällsmöte

 

Söndag 30/8

10:00 Lovsång & bön

11:00 Gudstjänst

 

 

Mellan mötena kan man köpa kaffe, fika, våfflor och varmkorv på plats i Street Aid-bussen. Grillar finns tillgängliga om man vill ta med sig egen mat att grilla. I närheten finns också Kovlands Pizzeria (som även har thaimat) och ICA Kovland.

Vi håller till på adressen Östanå 234 strax innan Kovland (om man åker väg 86 från Sundsvall). Möteslokalen är ett stort garage som vanligtvis används för att husera Street Aid-bussen. Utedass med tvättställe finns tillgängligt under hela konferensen.

Varmt välkommen!

Street Aid Sommarkonferens 28-30 augusti